Pengikut (Blogspot)

Sabtu, 28 Mei 2011

Day23 - Give pictures of 5 guys who are famous and you find attractive

hye, malam.

first of all, aku ingin umumkan kemaaf-an yang sangat-sangat kepada Adik Manje. nape cepat sangat majuk ni?? tak rock la kamooo ~! baru terkasar sikit, dah letak telefon; hati kuntum. hekhek.

untuk Kol Zulki ~~!
meh, sambung jawab soklan-soklan yer... aku tak suke judge on person ~ ape kate judge on cerita... lagi rasional kot?? huhuhu. 

(1) Barney Stinson (How I Mate Your Mother) - high confidence level. sangat suke ~~~! sebab segala impian akan jadi kenyataan dengan keyakinan yang macam ni walaupun perangai kadang-kala syaitan~~!

Sifat Amerika nyata!

(2) Arman Mathur (Kal Ho Na Ho) - pesakit jantung tegar yang sangat setia pada cinta. pandai menghiburkan hati orang lain dan dalam masa yang sama, rasa sangat selamat untuk bergantung!

Can I rely on you??


(3) Lee Young Jae (Full House) - seorang yang berlagak dan berpura-pura macho tapi sebenarnye sangat manje. yang best, korang je tau yang die tu manje...!

Cover baik punye!


(4) Hiromi (Beach Boys) - sangat sempoi dengan kehidupan. nampak macam tak kesah tapi sebenarnye sangat serius dalam merealisasikan impian. 

Tolak sampai hidup!
(5) Asmara - lelaki yang sangat baik dan bertanggungjawab dengan keluarga. ape yang korang nak lagi kan? 

Sweet la u!

mengantok dah. tak menarik sebenarnye soalan ni. buat mengantok mata je taip. selamat tinggal dunia maya. adeeeychiau!

Penulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.