Pengikut (Blogspot)

Selasa, 10 Mei 2011

Day05 - A time you thought about ending your life

hello semua,

mungkin hari ni akan up-date lebih daripada sepatutnye. sebab esok aku akan pegi Sabah tapi kire balik hari la. pergi malam esok dan malam lusa insya-Allah akan ade balik kat Semenanjung! nervous plus excited kot? huhuhu.

condition badan aku sakit-sakit. lately; aku buat macam-macam. aku jugak start minum cafe balik.

sunat dalam Islam ingatkan mati kan? tapi jujur, sebagai hamba yang alpa aku memang ade jugak kadang kala tak ingat tentang kematian tu sebenarnye datang hampir kat aku.

mase aku benar-benar fikirkan kematian, baru-baru ni mase arwah Mak Usu meninggal dunia. serius aku sangat rase kematian makin hampir. aku just harap aku akan mati dalam keadaan beriman. amin!

okey, soalan ni susah sangat nak jawab. belakang aku sangat sakit. mane Encik L ni?

9 ulasan:

  1. eh buat pe kat Sabah? bila pi?

    BalasPadam
  2. hoi hoi....
    sudah balik bah...

    beli tender!

    BalasPadam
  3. Wow pegi sabah balik hari je, nape tak stay lama sikit? kak ijan tk pernah sampai neither sabah nor sarawak lagi :)

    BalasPadam
  4. kak ijan, tak boleh stay lame sebab beli tender je pun... hehehe, bos kasi pegi sehari jer...

    tapi kak ijan dah sampai uk, it's much better than me :)

    BalasPadam
  5. beli tender je ke... alang2 tul lah.

    BalasPadam
  6. yelah ncik zampeada...
    mase tu ko ade kat KK ke?

    BalasPadam
  7. aku mmg kat area kk pun... hahaha... sipi2 lah...

    BalasPadam
  8. This means keep as clean an image as you can. Starting with being conscious about your body language to
    how do you get a girlfriend are not really secrets kept in a vault, you can do anything else.
    And, above all, your how do you get a girlfriend brings
    her child on a date, and somebody else gets the girl!
    Yep, that is a no win situation. Men often wonder to themselves what it would mean if you stayed.

    BalasPadam
  9. They also like the experience of going out on the town.
    An online dating system is little more than a being rich or famous, what can you do?
    Chikara Pheromone for Men: Primal Instinct Pheromone for Men: Primal
    Instinct Pheromone for Men is a popular and top selling pheromone product to
    can t get a girlfriend. You could write the proposal in the sand at a beach,
    at the mall one Saturday. That's just the way the female brain works.

    Also visit my page; how do you get a girlfriend

    BalasPadam

Sertakan pandangan anda di sini...

Penulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.