Pengikut (Blogspot)

Jumaat, 6 Mei 2011

Day01 - Your current relationship, if single discuss how single life it is


mungkin ini kata-kata yang akan buat aku jatuh saham. tapi aku masih lagi mencari-cari; adekah ini orang yang akan sehidup semati dengan aku? aku pun tak tahu. yang penting bagi aku, selagi aku takde ikatan lagi dengan beliau; I am considered myself as single but not available at this moment. mane la tahu esok luse clash pulak kan?? hidup macam roda. enough!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Sertakan pandangan anda di sini...

Penulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.