Pengikut (Blogspot)

Ahad, 29 Mei 2011

Day 25 - A photo you took

Cermin kereta Cik Shida
entri nombor dua, sambil menghirup air nescefe Regular 3 in 1 sebanyak dua bungkus dalam gelas milik Cik Hawa.

honestly, aku memang suka amek gambar aku dalam cermin. macam kat atas ni one of my collection. sebab yang lain ade dalam hp belum masuk dalam lappy lagi.

bagi aku aku memang suke cermin yang jujur. akan reflect kan diri yang sebenar. kadang-kadang cermin ni menghiburkan bila teori pembiasan amek port dan kau nampak kurus di dalamnya...

'mirror mirror of the wall, who is the beauties in the universe??' 
'Snow White, my lord..'

aku lah tu kan...? adeychiau!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Sertakan pandangan anda di sini...

Penulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.