Pengikut (Blogspot)

Ahad, 22 Mei 2011

Day 14 - A photo of cherished memory


Last day being lectured - April 2010
walaupun gambar tak berapa clear tapi aku paling suka gambar ni. masa ni aku dengan Cik-Cik Nakama mempunyai masalah cinta masing-masing. ye ke? 

masa ni jugak memang sangat tensen dan kelam kabut. what a kelam kelibut day, agak poyo jugak entri ni bile bace time-time da keje macam ni. anyway; ni lah kenangan aku mase dok mengadap buku dedoolu...

Nakama-san! miss u all sesangat ~ bile la boleh lepak dan semuanya ade ni??? 

chooow~!



Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Sertakan pandangan anda di sini...

Penulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.