Pengikut (Blogspot)

Ahad, 22 Mei 2011

Day 13 - Somewhere you like to move or visit

hellooo semua, 

aku baru je balik dari Port Dickson, gathering dengan budak-budak ofis semalam. hari ni memang badan aku sangat-sangat sakit. tadi jugak sempat singgah derma darah dekat Selayang Mall ~ kegemukan aku memang membantu alir darah. aku boleh derma lagi banyak dari biase berbanding dulu. 

okey, sambil ade mood bercuti dan rasa angin-angin pantai nie... rasenye soklan begini memang sangat kena dengan aku. 

tempat yang aku memang sangat nak tinggal or visit. semestinya pantai pantai pantai! muktamad. ade ke sesape owner chalet tepi pantai yang bujang? or offshore engineer yang lawat blog aku ni eeeh??? bolehla aku peluang-peluang nak duduk tepi pantai sikit. aku single lagi ni.... hehehe

tempat yang bahaya memang tempat yang seronok pun. memang pantai bahaya. memang banana boat terumbang-ambing, tapi kenapa manusia suka?? sebab ade sedikit hiburan yang memenuhi nafsu dekat situ. 

mungkin kalau aku dah bosan dengan kerjaya aku sekarang ni, i wanna be GADIS PANTAI. enjoy lak rase  bile nak pakai baju bunga-bunga Hawaiii bersama topi bunga besar ~~~!

ok la, mahu bace pasal bumbung semula.... adooochiau~~!

Fine! aku memang terpengaruh pun ~~~!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Sertakan pandangan anda di sini...

Penulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.