Pengikut (Blogspot)

Jumaat, 20 Mei 2011

Day 12 - Bullet your whole day

hello semua....

malam. still ade prob untuk install Staad-Pro dalam lappy ni... Cik Hawa sedang mengunyah Mamee untuk legakan ledakan jiwa ketakutan meeting Jumaat kat site. aku? rilek lagi.... aku bukannye ade kene mengene ngan site pun kan?

bullet aku punye hari. hari ni je kan? sebab jadual sangat berbeza sehari-hari.

0700 pagi - bukak mata. aku buat panggilan cinta sebelum mandi

0730 pagi - perasaan mula gelabah. sepatutnye time ni dah siap. tapi aku still borak-borak ngan gang rumah sewa yang dah mula bukak mata.

0745 pagi - baru habis mandi dan kepoh-kepoh nak gosok baju untuk pergi kursus IBS. mase ni Cikilalang dok memekak kat luar pintu. Adik Mai bukak pintu dan bagi Cikilalang masuk

0755 pagi - aku dah rase diri aku cantik. sempat jugak aku hulurkan Whiskes perisa Tuna kepada Cik Shida untuk santapan diraja Cikilalang pagi ni.

0800 pagi - masih di rumah. siap-siapkan barang. selimut aku pun Adik Mai yang lipatkan. keje aku ialah membuli Cikilalang.

0805 pagi - tergopoh-gopoh nak turun. entah ape yang aku buat dengan kereta. panas-panaskan kejap

0830 pagi - baru nak keluar dan out to Jalan Kuching

0923 pagi - sampai Jalan Chan Sow Lin. seminar IBS bosan pun bermula.

1000 pagi - dapat sarapan mee goreng ade udang besar dengan kepak ayam. yeeheee~! bab makan terus tak mengantok

1100 pagi - aku tertido! sambil mendengar ceramah Tiffin-Cad yang membosankan

0100 petang - dapat makan tengah hari. tak mengantok sudah ~!

0200 petang - tido di surau.

0230 petang - tersambung dengan ceramah Tiffin-Cad. sumpah dah dengar 2 kali

0330 petang - orang Tiffin-Cad tak tau nak terang ape dah... dismiss awal

0400 petang - bergerak pulang ke Selayang, nak elak dari traffic jam.

0500 petang - sampai Selayang. terus je naik office dan mengejar fb

0530 petang - bersama Ncik Oli ke hospital.

0615 petang - ade di hospital bersama Ncik Atok

0700 malam - balik ke Selayang. sangat jammed! sangat benci

0730 malam - sampai ke Selayang. rilek jap, sebab Ncik Caah mintak tolong print surat utk Ncik Bos

0800 malam - lepak kat Bilik Projek. print barang yang Ncik Caah nak.

0200 pagi - nak call Encik L jap. lepas tu tidooo

siap sedia esok. seminar hari akhir.... yeeeheee~! chow

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Sertakan pandangan anda di sini...

Penulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.