Pengikut (Blogspot)

Selasa, 17 Mei 2011

Day 09 - How hope your future will be like

 helloo semua...

entri ni ditulis semasa azan maghrib berkumandang. emm, giler tak aku ni. memang aku ngah gile-gile babeng nak up-date skang ni. lagi 3 soalan je, nak kejar sampai hari esok sepatutnye. chaiyok-chaiyok!

emm soalan masa depan. ape akan jadi semua orang pun tak tau. mase depan yang rahsia ni menunjukkan kekuasaan Allah SWT; yang mendatangkan rase adventure dalam diri dan tunduk dan redha dengan takdir yang mendatang. 

kite selalunye merancang. dan yang utama ada Maha Agung dan Maha Mengetahui yang menentukan. masa depan. depan banyak ke, depan sikit??

amek depan lagi setahun. aku nak kawen dan ade keluarga sendiri. walaupun belum ade plan yang mendalam pasal benda-benda ni.

depan lagi dua tahun. mungkin aku dah ada anak. dan bahagia bersama baby-ku!

depan lagi lima tahun. aku dah ada Ir. dekat depan nama.

depan lagi tujuh tahun. aku ingat nak tolong Encik L dengan pasang khemahnya

depan lagi sepuluh tahun. aku dah ade rumah kat tepi pantai.

depan lagi tahun tahun. aku nak hidup dengan orang yang tersayang. senang tak senang. susah pun tak susah. janji bahagia...

that's all angan-angananku... chow yar~~!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Sertakan pandangan anda di sini...

Penulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.