Pengikut (Blogspot)

Jumaat, 15 April 2011

peng peng

selamat petang.

opis aku kosong. standard la, jumaat dah pukul 0530; mane lagi tempat kite selain rumah dan family. sebenarnye banyak bende nak up-date, tapi tak tau la sesuai ke tak a.k.a tak payah up-date sangat la. 

dengan merasa diri sangat kuno, sebab tak boleh share pengalaman peribadi dan mengurangkan semangat freedom of speech aku; somehow kene jugak bagi hint. sebab aku memang sangat mak cik dan pelupa. 

aku sekarang ni macam Rihanna, sebab ngah kerja dengan askar. takat pangkat, calit, lambang, paku korang sume dah tak boleh tipu aku lagi nook~! lagi-lagi bab rejimen mane, aku dah tau skang. hope my first baby ni tak de masalah. 

sekarang aku rasa askar macho! ahakz
tu yang penat tuh, first time pegang projek ni. banyak sangat nak jumpe askar and finally aku demam. ok la, aku nak balik Bangi; melawat ayah baru lepas kena langgar belakang dengan orang mase bawak motor. see soon dengan entri yang lebih senonoh ayatnya dari ini. chow. 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Sertakan pandangan anda di sini...

Penulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.