Pengikut (Blogspot)

Selasa, 12 April 2011

makan burger!

heloo semua. selamat petang.

petang paling sesuai gang dengan mengantok. itu macam kemestian; tadi baru je lepas makan lunch whooper burger kat Burger King. sanggup pulak aku rentas pejabat Selayang ke MRR2 line ke area Ampang semata-mata ade nmpak satu je francaise area ni... 

Makanan Super Gemok!
actually bukan Burger King yang aku carik sekarang ni; aku carik Burger Double Special Ramlee yang jual kat tepi jalan. kalau area sini, produk terbaik hasil tangan bro yang meng-skill kat area Taman Sri Murni. kalau orang Taman Bakti tak try burger tu, mesti tak Selayang Pandang la korang.... eem, memang statement promote plus mengidam!

aku kene buat report la petang ni, esok ade orang nak melawat site; so kena la tunjuk kertas keje sikit. simple enough! tapi yang lebih sempoinye sampai sekarang ni aku still takde idea macam mane nak stat buat report... it's 0430 pm already... 

nak makan burger, nak makan burger.... sekian!

Penulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.