Pengikut (Blogspot)

Selasa, 26 April 2011

keliru la saye

heloo semua, selamat pagi...

sarapan ape pagi ni? cukuplah sekadar milo o panas yang suam-suam kuku bersama dengan roti gardenier 4 keping. kalau ikot kapasiti karbohidrat tak payah nak amek lunch da; tapi kalau ikot kapasiti nafsu ni semua biase jer... wahahaha. 

I am full~!

sambil tu letak novel Sutera Bidadari kat tepi. selak satu muka dua muka, tiga muka dan bermuka-muka sampai habis one chapter. cukup la kot sampai situ. petang-petang sikit baru aku nak layan sungguh-sungguh. 

wahai kawan-kawan blogger; korang pernah revised blog korang balik tak? blog ni kan ibarat dear diary aku. bile aku bace balik kan; hidup aku yang dulu dengan sekarang macam ade something different. bile aku bace entri tu; aku terasa macam ni. isn't i am forgetting my rule something??

Encik L, honestly memang bagi banyak impact perubahan kat aku. maybe mastura yang ade hari ni bukannye mastura yang dulu; lonely handphone boleh letak bawah katil tiga hari memang takde hal punye la kawan. kehadiran Encik L ni secara terang-terangan aku bagi tau memang mengisi segenap ruang yang pernah kosong dalam hati aku dan setiap persoalan dalam minda aku. malas aku nak tipu lagi. 

tapi memang ade bagai-bagai soalan lagi yang muncul dalam kepala aku. mak dengan ayah tak restu. main big point i should leave him. tapi should i? hilanglah segala kebahagiaan aku, gelak tawa aku kot?? teringat pulak aku dekat entri ni dokter cinta ah chuang. am i in a wrong way?? should i u-turn?

ok la, hari ni nak jalan-jalan ke kilang pre-cast concrete; chow!

5 ulasan:

  1. encik L itu adelah dot dot dot :)

    BalasPadam
  2. Geli nak tengok balik entri lama dalam blog

    FUH!

    BalasPadam
  3. amoi : saje je gedik bace balik entri lepas.

    natrah : encik L mane lak ni? hahaha

    BalasPadam

Sertakan pandangan anda di sini...

Penulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.