Pengikut (Blogspot)

Isnin, 14 Mac 2011

pisang boleh berbuah dua kali kah?

helloo semua, 

this is my quick entry. rase sangat bengang dan tension bile semua call masuk dalam satu hari and aku kene tanggung seorang diri. ape kes kan??

tapi aku macam confuse sekarang ni, ade dapat offer dari company practical untuk jadi seorang technical executive kat sane, should i go??

banyak bende kene fikir dalam mane yang singkat... any opinion for help?? berat hati nak pegi, sebab orang yang terdesak amek pekerja ni, macam ade satu company yang bebetul ade masalah. macam aku rase sekarang ni.... so, banana grow up for two times?? never never!

mungkin aku perlu isthiharah untuk pergi or tak and tomorrow is the decision~!

I need Doremon to bring up the future!
chow.

Penulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.