Pengikut (Blogspot)

Jumaat, 21 Januari 2011

sarang labah labah

hellooo semua, selamat malam masing-masing

ape khabar semua?? hari ni pernikahan ayu raudhah dengan zaquan. tibe-tibe keluar statement kan?? dah lame aku tak menulis macam rasa useless sikit... bahasa dalam kepala otak pun makin berkurangan...

actually aku tersangat penat sekarang, tapi ni je la masenye pun aku nak menulis se dua cerite yang konon-kononnye dapat release kan segala tensen dan keboringan yang menguasai minda insan yang berduka lara sambil menanti si teruna mendail kembali nombor nya yang konon-konon tak pernah kesahkan semua itu... ok, aku mengarut~!

semenjak dua menjak ni, meja aku dah jadi sarang tikus dan ade dua novel aku tak sempat habis dalam masa yang cepat sebab konon-konon nak jadi pekerja dan kekasih yang berdedikasi....

esok, aku nak balik rumah mak... hope aku akan blah kan diri dengan awal pada hari esok, so boleh la spend time dengan keluarga untuk prepare kenduri kak ngah...

oh, memang tarikh kenduri kak ngah makin hampir... i am quite excited waiting for the BIG day... semoga berbahagian Cik Kak Ngah, maybe this is the last entri I called you Cik, right after this kena la panggil Puan Kak Ngah....

selepas je 29 hb nanti, akan ade nye Puan Emak, Puan Kak Long, Puan Kak Ngah, Cik Mastura dan Cik Faizah... rasenye Cik Mastura muda lagi searas dengan Cik Faizah...

ok, aku tau aku merapu sebab aku dah mengantok. sekian. terima kasih...

Penulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.