Pengikut (Blogspot)

Rabu, 19 Januari 2011

rahsia hati

hellooo semua, selamat pagi....!

hari ni malas. jalan kat Batu Caves jammed ooo~! semua orang dok sibuk-sibuk dengan Thaipusam yang bakal menjelang tibe... naseb baek aku dah duduk hostel... takde la kene tempuh jammed nak g opis... oh, tobat! 

hari ni aku tibe-tibe kan, nak cerite pasal relationship.... pergh ~! Cik Mastura apekah maksud semua ini??

mungkin aku ni dah cukup tua untuk cerita bende ni kot... umur pun dah 24 tahun... emm kaloo aku kawen mase zaman-zaman metrik dulu, mungkin anak aku dah berderet 4 orang... hahaha ~ sempoi!

cepat ke lambat ke, memang bergantung pada jodoh yang ditetapkan... 

aku tak tau la skang ni aku bercinta ke hape?? boleh tak??? hehehe ~ just yang aku tau aku ikot flow aje... kaloo ade, ade la, kaloo takde, mulekan balik relationship dengan orang lain bermula dari zerooo~! no hurt feeling kawan...

yang aku pasti menjelang 19 hari perkenalan yang bodoh-bodoh ni, aku rase happy dan terisi... cheh ~! macam feeling hindustan la aku skang ni... tu yang malas nak blogging sangat tuh... 

ok la, habis la entri pasal bende-bende cinte ni... tak pandai la aku nak olah... suruh buat proposal teknikal bergerak sikit otak aku nak menulis... bab perasan ni, rase menulis macam kayu...

minta maaf semua yang baca-baca ni... maybe aku akan tulis lebih banyak lepas ni pasal azam baru yang pending sesejak aku agak sibuk awal-awal taun ni... 

yang aku pasti skang ni... aku kene buat kerja... sekian.... chow...

Cinta itu satu perjudian



Penulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.