Pengikut (Blogspot)

Rabu, 26 Januari 2011

mr. kulay na batik-batik

hello semua, selamat malam... 

ni entri nombor dua... menjelang hujung bulan ni macam super excited nak up-date blog sebab sangat bosan kot hari ni... 

semua orang pun tau binatang kegemaran aku kucing... sesejak umur aku lima tahun lagi dah terdedah dengan binatang yang kadang-kadang macho tapi sebenarnye manje giler... tu yang buat hati terpikat tuh...

satu bende yang aku suke kat kucing kan, mereka ni sangat sensitif... tak kire la kaloo korang marah die ke, sayang die ke, die macam tau jer macam mane nak appreciate... sungguh ni... 

selalu kat mane-mane, meaning kalau aku tak duduk rumah sendiri... aku mesti ade kucing simpanan (macam skandal, ke pakwe simpanan) ~~~! syyh, jangan gtau kajang tau... nnti die kecik hati pulak.... **hak hak tak pasal...

kat Teamcoat (tc) ni, aku ade la seseekor pakwe simpanan yang bernama Belang... nak tau kenape aku bagi name entri ni macam kat atas?? ce translate name pakwe sekor ni dalam bahasa Philippine... conform ~! name kat atas keluar... kiut kan??

bukannye aku sengaje menyintai encik Belang dengan sengaje, perasaan tu lahir secara tak sengaje... sebab Belang ni ade iras dengan mendiang Kecak, pakwe aku dulu... korang nak kenal siape?? ce bace link ni cinta pertama, tu yang jatuh cinta tuh... wahahaha ~! 

kulay na batik-batik ni seekor yang bertanggungjawab sebenarnye, walaupun dihina oleh staff tc sebagai perogol bersiri dan berak tak basuh, tapi dari lubuk hati aku yang mendalam, aku fahami yang Belang ni seekor yang setia pada chenta ~! **waa, tak boleh bla kan??

tapi Belang ni kadang-kadang pendera, mungkin cite-cite die nak jadi pembunuh upahan... dan kadang-kadang bile balik dari meng-gengster, mule lah nak tunjuk marah kat aku... ape lagi, habis 'love bite' berkesan kat tangan-tangan ni... tapi aku tetap sabar, sebab aku chentakan belang sangat-sangat... 

Kucing Simpanan Gue, penat dari meng-gengster
ok, aku mengarut sebab aku lapar... meh kite cari melo panas secawan dua... chow ~~!

last but not least, SAYA CHENTA KULAY NA BATIK BATIK.... kahkahkah

Penulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.