Pengikut (Blogspot)

Selasa, 11 Januari 2011

ape salah Ana?

hello semua, 

dah sebelas hari dalam taun baru, tapi aku macam tak up-date ape-ape... sebenarnye memang banyak bende jugak la yang bersambung perjalanan cerita aku ni...

demam AJL baru je berlalu... terang-terang aku memang puas hati pun si cik Ana ni memang kan... sebab bagi aku memang beliau boleh kate perform habis la malam tu dengan gimik yang memang kene dengan lagu tu kan... memang style ~~!

secara tak langsung aku ni dah jadi obses beliau... tak tau la berapa lame... sebab kiut sangat time AJL dan video klip Tolong Ingatkan Aku nie... before ni memang dah minat dengan lagu ni... tapi tak pulak ade kesempatan nak dapat tengok video klip ni ~~! 


ala-ala jiwang la pulak kan entri ni, sebile pulak aku tak jiwang?? tapi yang bestnye secara tak langsung Cik Ana ni dapat pendapatan yang tip top dengan upload video kat laman Salur Anda tuh... 

tapi betool jugak kaloo kite kreatif, kite akan dapat pendapatan pasif secara tak langsung akan jadi pendapatan aktif macam Cik Ana ni... 

sebab aku terfikir nak jadi penulis novel lah ~ novel tak pernah tercipta pun sebelum ni... huhuhu. macam best pulak kan kerja dalam bidang seni???

last but not least, aku jugak suka lagu ni.... dari Cik Ana lagi... hehehe ~ hujan bunga kuala lumpur....


oh, rase macam entri ni kabut dan lemau... tarikh cun la... chow dulu....

Penulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.