Pengikut (Blogspot)

Selasa, 21 Disember 2010

warna

hello semua, 

pagi ni tak la ceria mane, mood aku yang tak ceria... tak perlu salahkan orang lain kot... sebab memang dah sendiri tak takde mood nak ceria... bukan semuanye datang dri kite sendiri kan?? 

warna. kalau ikot mood pagi tadi, mungkin hati warna kelabu... macam warna awan mendung yang akan menurunkan hujan lebat hingga ke petang. 

warna. tapi warna hati sekarang boleh kata jadi putih suci sebab jadi budak rajin buat kerja sepanjang hari.

warna. memang melambangkan mood dan perasaan. betol kan?? kalau tengah bercinta la kan, mesti warna merah nmpak cantik... ni bukan aku yang ajar, tapi Kal Ho Na Ho yang ajar ~ tak caye?? layan...


warna. tibe-tibe kan, aku teringat kata-kata ayah aku, kalau kitorang tengah same-same layan hindustan... soklan die kat aku selalunye, mase hero heroin tengah menari bersama-sama dengan penari latar yang ramai-ramai tu, mesti macam ni, 'mastura, warna ape yang takde??' wahahahaha

warna. aku suke kaler power rangers... paham tak?? kalau kaler power rangers ni, dari kepala sampai kaki memang pakai kaler yang same jer... kalau purple la baju aku hri tu, sume kalau boleh nak pakai purple termasuk tudung ngan kasut... hakhakhak. 

warna. perempuan ni macam pelangi... pergh ~! statement tak boleh bla kan?? sebab perempuan ni kene make-up. make up ni ade macam-macam kaler... paling basic pun warna coklat, ade coklat cair, coklat pekat, coklat tak berapa cair, coklat tak berapa pekat, coklat shining dan ape-ape lagi... sebab tu hidup perempuan macam pelangi.. hehehe. 

warna. make-up perempuan yang paling berwarna memang la eye shadow... dengan pertanyaan kat semua, warna ape yang korang nak?? ade je jual, tinggal nak beli jer... 

warna. aku paling suke eye shadow... macam orang yang ceria jer... kalau lah hidup ni boleh ade semua warna dalam hati... mesti tak sunyi kan???

Belang demam chenta ~
warna. skang aku tengah giler dengan eye shadow brand eliantoo ~~! giler chantek. jangan riso, satu pallet rm6 jer untuk yang vibrant colour while rm8 untuk yang studio (shining).... ingat gaji bulan depan nak tambah koleksi lagi la... hehehehe. 

Ni jenis vibrant (aku pilih merah, biru)


yang warna gold ni jenis studio, shining-shining
warna. ni cerite bab dulu-dulu pulak ye... first jenama eye shadow aku, in2it... mase ni beli kaler cekelat... mase tu tak berani lagi nak pakai kaler bukan-bukan... sekarang je otak tak centre, nak pakai kaler biru ke, merah ke, gold ke... semua yang terang-terang... 

Adelah 2 taun lepas aku beli ~
warna. sebut pasal kaler-kaler yang terang... teringat pulak pasal kaler ni melambangkan personaliti kite... sape suke warne kuning maknenye otaknye tuut~! wahahahahha. ok, back to serius... sape suke warne kuning mungkin die boleh kawan dengan bos, sebab kontraktor... huhu. emm usually sape suke warne kuning sebenarnye seorang yang ceria dan suke abaikan masalah yang beliau ade. ni la yang pernah aku bace dulu... yuhuhuhuhuhu ~!

Kan beliau seorang yang ceria?? huhu
warna. warna kulit saye putih seperti snow... 


huhuhu~! 


sekian untuk hari ni... chow 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Sertakan pandangan anda di sini...

Penulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.