Pengikut (Blogspot)

Jumaat, 10 Disember 2010

singkat

heloo semua, selamat tengah hari... salam jumaat...

first of all, aku nak ucapkan takziah bebanyak kepada keluarga Ncik Busu aku, sebab baru kehilangan mak usu kesayangan kami semua akibat denggi berdarah semalam. berite yang mengejutkan dan menyedihkan ni, kami terima dengan redha... semoga roh arwah selamat di sana dan dicucuri rahmat hendak-Nya. 

cerita pasal kematian ni. ade satu bende je dok bermain dalam kepala otak aku sekarang... singkat... hidup ni singkat, jadikanla ia bermakna... bukan novel selalu gune ayat ni ke?? aih ~ entahla...

singkat. singkat betool waktu aku bertemu arwah Puan Mak Usu... tempoh 13 tahun ni macam singkat untuk habiskan masa bersama-sama dengan beliau...

singkat. selalu bile dah lepas sesuatu kejadian barulah kite boleh estimate singkat ke lama...

singkat. orang cakap, hidup akhir zaman memang putar masa makin lama, makin singkat... wallahualam...

singkat. kadang-kadang aku jadi singkat pemikiran a.k.a kuno.. tapi tak salah kalau kite kuno walhal kite ikot ajaran Islam kan??

singkat. singkatkan la entry ni, baru nak buat paper work yang baru pulak... chow...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Sertakan pandangan anda di sini...

Penulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.