Pengikut (Blogspot)

Selasa, 28 Disember 2010

kosong

heloo semua, selamat pagi...

semalam aku apply MC, tapi serupe tak mc la... sebab at last kene jugak pegi meeting petang... condition badan aku pulak memang tak menentu... angin dalam badan ni bukannye 100% keluar... kesannye, memang badan aku sangat sakit-sakit..

hari nie nak g kerje sangat la malaassss ~! rase nak makan ubat jer, lepas tu tidooo... emm ~ aman dunia kalau macam ni, 

perut aku ni memulas sangat, dan masuk angin... aku tak tau nak makan ape, nak naekkan selera makan aku... semalam aku makan pun so and so, tak beriye la macam last week and other last weeks... 

ok la, aku kene jugak buat keje aku hari ni... kalau tak, sape nak buatkan lagi kan?? saje nak menjengah blog ini... chow


Kalau boleh seperti ini sepanjang hari

Penulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.