Pengikut (Blogspot)

Khamis, 30 Disember 2010

kek italiano


entri nombor due la... hehehe

tibe-tibe semangat sangat nak tulis sebab esok cuti... ok, dan dan kan??

sekarang siri akasia terbaru kat tv3, tajuk die tiramisu... saje nak tulis entri sebab aku suke sangat tengok cerite ni...

bagi aku cerite ni light, macam cite-cite romantika korean kan... sesuai la nak layan time petang-petang yang orang dok baru balik dri kerja... takla rase heavy sangat kepala nak kena fikir macam-macam kan...

lagi pun, semua pelakon yang play quite verse-style... memang ade gaya tersendiri... so, satu bonus la untuk cerite ni... memang flow chantek jer rase..

tiramisu macam sedap jugak kan?? jom kite g carik bile check da cash nnti?? huhuhuhu. 

ok, sebelum chow ni, kawan-kawan yang ade mase, joom layan Tiramisu pukul 0630 petang kat tv3 yar ~~!

2 ulasan:

  1. But the next thing which will definitely come to your mind is
    on which specification you want to develop your website - content based website, graphic based website, etc.
    Aside from being resourceful, Filipinos are also known to be very creative.
    Having a wonderful new product, service or concept that
    is market ready but not moving on the project is such a waste.


    Visit my web page The Design Entrepreneur Free Download

    BalasPadam
  2. Hence, adequate attention is required to build up the identity that your
    business aims for. s Sissy sandal is a long-time classic favorite style and is
    available in a variety of colors and fabrics including Veg-Tan and crinkle patent
    leather. Custom House Plans Design for a variety of clients at Auto - CAD Drafting
    India has massive experience.

    Stop by my weblog: The Design Entrepreneur Free Download

    BalasPadam

Sertakan pandangan anda di sini...

Penulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.