Pengikut (Blogspot)

Khamis, 30 Disember 2010

kek italiano


entri nombor due la... hehehe

tibe-tibe semangat sangat nak tulis sebab esok cuti... ok, dan dan kan??

sekarang siri akasia terbaru kat tv3, tajuk die tiramisu... saje nak tulis entri sebab aku suke sangat tengok cerite ni...

bagi aku cerite ni light, macam cite-cite romantika korean kan... sesuai la nak layan time petang-petang yang orang dok baru balik dri kerja... takla rase heavy sangat kepala nak kena fikir macam-macam kan...

lagi pun, semua pelakon yang play quite verse-style... memang ade gaya tersendiri... so, satu bonus la untuk cerite ni... memang flow chantek jer rase..

tiramisu macam sedap jugak kan?? jom kite g carik bile check da cash nnti?? huhuhuhu. 

ok, sebelum chow ni, kawan-kawan yang ade mase, joom layan Tiramisu pukul 0630 petang kat tv3 yar ~~!

Penulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.