Pengikut (Blogspot)

Khamis, 23 Disember 2010

isteri??

halooo semua, tengah hari yang mendung,,,

suhu kawasan Kuala Lumpur hari ni boleh estimate dalam 25 ke 26 darjah celcius... suhu air-cond bilik ni pulak memang fix 16 darjah celcius... emm darjah kepanasan yang rendah dari luar ke dalam membuatkan sel-sel tulang ni mengecut dan reseptor sejuk menjalankan kerja-kerjanya dengan giat. ** aku nak bgi tau aku sejuk la.... hehehehe... 

sekarang waktu rehat, suppose to be aku tengah bace SI Report untuk satu projek sekolah ni... sebabnye, ade orang datang nnti nak discuss pasal bende ini la... aku tak tau ~ boleh tak nak cakap macam gitu kejap lagi?? hekhekhek. 

habis la gelak pade bende yang tak bape nak kelakar tu kan, aku tengah 'ribut' nie... perasaan aku seperti daging disiat-siat... acheh?? ade ke?? 

bukan la, tadi ade si kongsikong bos, datang bilik aku... dok borak-borak... aku kan biase la... kan orang paling 'pendiam' dan 'reti duduk diam' dalam opis... ape lagi syok la borak-borak...

duduk borak-borak dengan si beliau ni, beliau boleh tanye aku 'suami kau orang mane??' 

kecik hati la woooi ~ adekah perangai aku macam orang dah kawen?? memang tak patut... die maen suka suki kata aku dah kawen, pastu siap maen teka-teka umah aku dekat-dekat sini, sebab tu bos suka suki boleh panggil aku....

adeyh Mas Jupri, aku ni punye la happy go lucky, dengan tak matang nye, makan bersepah nye... ade ke manusia lelaki yang boleh nmpak cinta pandang pertama dengan aku?? macam tak logik je situasi tu kan??? hehehehe. 

ok la, aku belooom kahwin dan available la lagi ~~~ **ooops terpromote la pulak. aku nak tunggu putera aku yang mungkin tengah ade di Benua Antartika sekarang ni.... wahahahak.... ke sebenarnye tengah ade sebelah aku je??? 

korang pilih la, aku nak tunggu Adik Natrah jahitkan cardigan aku yang koyak ni.... sekian ~

Extreme la ni??

Penulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.