Pengikut (Blogspot)

Rabu, 22 Disember 2010

alasan tersendiri

heloo semua, selamat pagi...

hari ni hari khamis... aku pagi-pagi bangun dah bertolak dari umah Puan Nenek ke pejabat... saje temankan adik-adik aku yang hari ni nak g Pusrawi buat check-up sikit...

pagi-pagi lagi, perut da memulas la kan, gara-gara makan seketul cikodok pisang yang nenek goreng... melompat-lompat dalam kereta dibuatnye aku... park je kete kat opis, terus layan g toilet bawah....

lepas tu, mase nak amek barang-barang dalam beg memang tak semena-mena terserempak la dengan tuan si belang... memang la tak leh nak lari.. sibuk dok tanye pasal proposal beliau itu. aku bagi lagi satu alasan nak bagi Ncik Bos aku check dulu, emm ~ lepas...

lepas tu, ade case dengan belang pulak, dok mengiau mintak makan... takpe belang... aku ade makanan baek punye untuk ko... jap g aku bagi yer.... Whiskas Grilled Saba Flavor lagi tuh... meriah la makanan ko jap lagi...


serupa Belang

ok la, nak kene g SYABAS jumpe Cik Hana, settlekan sumthing with authority.... chow dulu semua... 


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Sertakan pandangan anda di sini...

Penulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.