Pengikut (Blogspot)

Selasa, 14 Disember 2010

mood di bawah garis normal

hello semua, selamat malam...

sekarang ni jam pc ni dah menjelang 0946 malam. malam ni mcam sunyi je... mata pun dah kuyu... otak pun dah beku.... malas semuanye...

kadang-kadang kan, perempuan akan jadi banyak cakap ke kalau tensen?? waaa ~! tolong cari fakta untuk aku sebab aku suke cakap tak henti-henti sekarang.... 

hakhakhak. hope satu hari nnti aku tak dapat suami yang pendiam... nanti aku nak cakap dengan sape kan??? parah-parah...

tapi antara cakap dengan shopping ni mcam same, dua-dua mendatangkan kepuasan maksimas... kahkahkah...

tibe-tibe kan, kite teringat kat faizah kite la... 


mak su nak cubit pipi kuat-kuat boleh??


jom nyanyi lagu cicak??

cicak cicak di dinding
diam diam merayap
datang seekor nyamuk
oops ~ lalu ditangkap 

macam faizah la :))



Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Sertakan pandangan anda di sini...

Penulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.