Pengikut (Blogspot)

Khamis, 30 Disember 2010

bola bola api

hellooo semua, selamat pagi....

pagi-pagi la dah update blog... sebab hati bunga-bunga, skuad bola malaysia menang semalam... huhuhu... nak ucap congrats kepada Harimau Malaya lah ~ well done and bla bla bla (sume yang baek-baek jer ni)


Saver untuk Malaysia semalam... hehe

tibe-tibe jadi minat bola la.... aku bukan la minat langsung bola ni... just seronok nak tengok bile time final dan bile dah nak menang jer... hekhekhek... kadang-kadang tengok pun sebab nak tengok player hensem... **base la pmpuan kan??


semalam, yang bestnye kitorang se housemate, layan bola depan tb, dan sibuk dengan jajan-jajannyer... kengkonon nak feel... kan??? 

Aku rase gambar ni seni.. hehe

disebabkan playerz semalam maen sehabis baek dan tak bosan nak tengok, soo layan je la smpai habis... puas hati ~~! 

disebabkan jugak, aku kene tengok game ni smpai habis... sampai sanggup tunda janji dengan seseorang dan dianggap tak serius la... who cares?? bola lagi penting... hehehe.

ok la, cerite pasal bola pun, gaji aku tak masuk lagi ni... nak g deposit check kejap... layaaan ~

Congratz again ~!
chow dulu... tapi sebelum tu, layan link nie... 

Penulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.