Pengikut (Blogspot)

Selasa, 16 November 2010

time to lalala ~

hello semua, selamat tengah malam...

ape khabar semua?? dah dua minggu agak menyepi dari dunia blogging... menyepi ke?? ade orang tak tulis blog 3 4 bulan takde lak nak gune ayat menyepi kan?? aku lak yang macam poyo nak kate menyepi.... **suke aku la, yuhuu ~

aku ni condition mata leh kate ngantok 20%, tapi takleh nak tidoo sebab makan meggi kol11 tadi  kot... sebab tu susah nak lelap ~ alah normal la nie... 

mule nak cherite pasal ape ye?? macam blurrrrr~! that's it... mane la segala skill menulis aku menghilang diri ni?? **pernah ade ke?? hakhak. 

aku nie kalau udah buat lawak tak bape lawak ni memang kaloo tak lapar, tak pun ngantook... korang pilih la yang mane satu sesuai dengan mase sekarang nie... hampeh ~ **ucapan pada diri sendiri....

ooh ~~ baru aku teringat nak cerite satu bende.... ceewah ~ akhirnye dah beberapa perenggan mengarut, bergune jugak otak aku pada pukul 0133 pagi ni... yes~! 

semalam, semalam aku g mid valley ngan kengkawan aku la... yang for sure akan bace entri ni merak kayangan... kan kan kan?? **perasan blog phofular lak kan???

memule sesampai jer, kitorang g bantai nasi ayam penyet yang kengkonon rase sedap dan murah kat mid valley.... oooooh tidak ~! rase nak menghentak meje pejabat pule bile menulis entri ni... 

rase nasi tu very bad... untuk selera kami empat orang... tak tau la orang lain kan?? abang-abang sebelah meja kitorang makan habis licin jer pepinggan mereka... seb bek pinggan diorang tak makan... hehe.

terkenang lak aku dekat nasi ayat penyet Jom Datang Lagi dengan Bibik tak pun Pinang, memang boleh bagi thumb up dua dua belah. punyela terasa-terasa dekat lidah aku sekarang ni... kalau aku ni anime yakitate japan, pegang pulak watak si Kuroyanagi yang super hyberbola pasti dah berkali-kali ke syurga koot ~ sape-sape kawan johor leh tak kawen korang masak ayam penyet plz ~~~ huhihuhi....

memang sah aku dah mengarut malam ni... aku sebenarnye nak cerite pasal tulang sihat... ha, memang berinfokan?? tapi tak memampukan diri la pulak... anyhow.... aku nak tidoo lah... esok ke, next week ni, aku nak mule tulis cherita ok?? banyak dah aku tertinggal nak story... kononnye la sibuk ~~! padahal memang malas nak update... itu sehaje...

weey ~!  jom balik taman u sok?? makan ayam penyet ~~~! kite naek jet nak....??


Geng Ayam Penyet


ok stop. chow ** lame kan, update 3 jam.... isi hampeh!

Penulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.