Pengikut (Blogspot)

Jumaat, 8 Oktober 2010

menyamar jadi printer

hello semua, selamat petang... 

korang buat ape petang-petang ni?? tengah tunggu time cerita drama Chinta ke? aku layan beb cter tu, tapi aku kat opis lagi... 

hari ni aku menyamar jadi printer, kaloo korang nak tau... jangan men men! aku betol-betol jadi printer ni... sebut pasal printer kan, aku lapoo lah! balik umah nenek kang aku nak makan ape yang boleh aku sebat! hekhekhek.

sebenarnye aku kene print detail 6 buah sekolah hari ni... aku pun dah same macam printer tuh...  sebabnye kan, printer ni just boleh masuk sehelai je kertas A1, dok ulang alik dari pc masuk ke tempat printer... adeyh ~~! berkali-kali beb. satu sekolah ade 10 drawing korang bayangkan betapa aku ke pc ke printer... kan udah rupe printer aku ni... wahahaha ~ printer yang genius kowt... yehee....

aku dah boleh balik tau... tapi aku habiskan print lagi satu drawing nie untuk print... adaaa rajeen kan? sebab keje memang sentiasa banyak kat sini. so cik mastura borhan, jangan cube nak tanggung kerja kamoo yer... 

konon berlagak super busy sekarang ni kan?? tapi ni lah hakikat keje dengan consultant... aku bukan paham sangat lah! aku pun tak biasee, aku selalu jenjalan je kat site. ni kene fokus dan serius... takde la serius mane... mean, kena fokus lah sebab keje dengan tulisan kan... kang salah nak redoo berape kali??? sejuta kali??? tak kuaserr~!

oklah, akak dan adik ku di sini sudah memblakan diri memasing... just aku tinggal sini, disamping pc dan printer yang sedang berjalan... 

just nak habiskan satu dua drawing... lepas ni, aku boleh la balekk..... 

TOBU ~ waa rhendu same lu leyh ~ lu boleh bagi waa balik awal.... nyeh nyeh...

gile dah aku dok ngan printer ni, baru dua hari dah beratus wayar tercabut...

senyum ni tak ikhlas~!
ok... chow...

Penulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.