Pengikut (Blogspot)

Jumaat, 1 Oktober 2010

jangan baca

heloo semua, selamat malam...

aku baru pulang dari klinik yang first time gtau aku, aku tak demam.... hahahaha macam pelik kan? jadi perempuan memang sangat sukar... 

hormon perempuan kan ade banyak... aku manelah nak tau sebut la, bukan pernah amek tau pun before ni, yang aku tau belakang die ade gon gon. ape-ape jer lah... yang doktor dok bebel kat aku tadi... at last klinik cabuk tuh, takde pun ubat yang si doktor dok pung pang dan kene g farmasi sndiri beli... memang sakai kan...

kondisi sekarang baru balik dri klinik. dengan tak bukak tudungnye terus je sambar internet. ntah ape yang ade, takde bende pun... aku nak tulis lagi sampai aku puas. aku baru perasan yang entri aku dah banyak takde gambar. aku ni seorang yang bosan ke takde gambar?? aduhai ~

esok adelah hari penting. so mari kite bersedia nak rancang aktiviti hidup kembali.... aisyeh ~ 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Sertakan pandangan anda di sini...

Penulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.