Pengikut (Blogspot)

Rabu, 6 Oktober 2010

hanya aku cinta kau seorang

helloo semua, selamat pagi...

ceria tak pagi ni?? aku merasakan hari nie telah tibe nak berpindah ke tempat kerja yang baru. sebenarnye condition memang tak bersedia langsung. pukul 10 pagi nie nak gerak, satu bag pun aku tak packing. kain pun ade yang tak basuh lagi... alah ~ rumah nenek je pun, angkut je kain yang aku tak basuh lagi tu... simple pemikiran aku kan??

semalam memang hari yang tak menyehatkan diri. tapi kaki ni aku gagahkan ke Sogo. wahahaha ~ ape tibe-tibe? dah name perempuan. kalau g tempat shopping ke kedai ke, for sure sakit sume boleh champak theepi... hehehe

balik dari Sogo tu, batu kung kung makin tak terkawal.... adeyh ~ asyek mengungkung (ade ke ayat ni? hehe) dari dalam komuter, dalam kete dan sume pandang... mood aku, sangat tensen...

dan aku dah berjumpe dengan orang yang sangat cinta aku. bile orang dah cinte takkan nak tolak pulak kan? lagi pun aku bukan ade steady boy pun. 

semenjak aku jumpe, si pecinta aku ni... batuk kung kung aku makin berkurang. ok la, kalau nak bagi rate, dari batuk setiap lima minit in row jadi dua puluh minit. makin berkuranglah tahap kung kung aku.... 

mungkin bile tak serasi nanti, kitorang akan berpisah...

oklah, nak mule carik baju-baju nak masuk dalam beg ni... eh, lupe pulak nak kenalkan buah hati mase batuk kung kung.... taaadaaa ~~


Hanya Aku Cinta Kau Seorang. ahakz ~
chow babeh ~

2 ulasan:

  1. isk u punya steady boy, botak cam dlm gambar hacks tu ke?

    BalasPadam

Sertakan pandangan anda di sini...

Penulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.