Pengikut (Blogspot)

Sabtu, 2 Oktober 2010

dah decide

heloo semua... selamat tengah hari, 

korang mesti syok kan pagi-pagi sabtu spend mase dengan family bercuti. tak pun bekerja dengan gang yang dok buat korang gelak dari pagi masuk keje sampai petang nak balik. aduh ~ macam best pulak suasana tuh... tak pun korang dok dating ngan pakwe yang seminggu tak jumpe dan melepaskan rindu memasing. tak kurang jugak, kalau ade anak kecik. tyme sabtu nie lah nak ajar sebut perkataan 'ibu' ke... dan sebagainyer...

hari ni aku bangun lambat lah, dari selalu. dalam pukul 0900 pagi pun dok terkedek kat umah lagi. padahal aku kene g ofis hntar resign letter. sedih pulak. pepagi jumpe Mr Thomas dan Aling. diorang macam redha pemergian aku dan kata aku buat keputusan yang betool. 

aku pun tak tau lah ape yang aku buat ni betol ke tak, yang penting aku tak boleh nak patah balik... sebab aku dah hntar resign letter dan bos aku dah approve. ape mau buat lagi...? hidup mesti diteruskan...

thanks especially kepada kawan-kawan. first kepada makcik yang memberi link. kepada Nurul Izzah yang sudi teman aku makan time aku stress giler. kepada Arman Enjoying ~ walaupun bertaraf kongsi tapi pandanganmu bro ~ buat aku fikir jaooh. Alizam Jonnie walaupun sikit, tapi pandangan berguner. ade lagi, kepada Nurul Ashikin Hassan yang jadi pembaca tegar blog ni sesejak entri aku yang penoh emo dan pelbagai ini...

mulai 7hb nanti kemungkinan story aku banyak mengenai company baru... tapi tengok keadaan dulu. boleh tulis or tidak... oklah, perot dah sangat lapar. nak g masak smbal sotong dengan gulai pucuk aku. wish me luck kawan-kawan. 


Tunjukkan aku jalan terbaik!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Sertakan pandangan anda di sini...

Penulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.