Pengikut (Blogspot)

Sabtu, 16 Oktober 2010

baru boleh tarik nafas

hello semua... selamat pagi, 

ape khabar? rasenye aku dah lame sangat tak menggatal-gatalkan tangan aku menulis kat blog ni... dari sudut hati memang nak menulis kat blog ni... banyak sangat chereta duka kononnye minggu lepas....

minggu lepas macam minggu stress bagi aku... aku kena submit banyak drawing dan salah segala bagai... sampai kena Ncik Bos aku cmpur tangan...

ok, baru korang tau yang aku sebenarnye ade perangai yang sangat kalut... aku dah buat kesalahan yang sangat besar... aku malas nak cerite la benda ni...

so, aku nak cerita skang ni, tips pertama kalau nak jadi consultant yang korang buat keje A to Z maybe korang kena jadi pengemas dan tersusun... so that, kerja korang takkan buat dua tiga kali... macam yang jadi kat aku last week...

tapi kengkawan... aku berfikir, adekah aku patoot kerja di sini atas sebab kemampuan... entahlah... 


masih berfikir dan berfikir... sampai pheening!

oh, hari ni baru aku rase rilek kerje kat sini... smpai pen Ncik Bos pown ko kene beli Cik Mastura...? ape cterr??? thenseeen!

chow dulu la gang... sebab nak spend tyme dengan family nie... have a good day yer memasing... 




Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Sertakan pandangan anda di sini...

Penulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.