Pengikut (Blogspot)

Isnin, 27 September 2010

ucapan terima kasih

helooo semua, selamat malam yer...

first of all, very apologize sebab aku dah lame tak up-date kepade sesape yang rajen follow blog aku, bertaraf follower or bukan follower. beberape minggu ni, aku agak busy dengan bende yang bukan-bukan. aku nak share semuanyer sebab memenuhi tema blog yang hidup ini bersambung.... 

mane aku nak up-date dulu aku beloom sorting lagi. skarang ni kategori nak up-date bodoh-bodoh sebab nak kembalikan baleek skill menulis yang due tige minggu tertinggal. takoot hilang lenggok lak nnt. ok, mengaku ni statement poyosss....

esok aku ade interview. kat sini, aku nak ucapkan thanks kepada makcik a.k.a Nurul Hazwani yang memberi link kepada aku. walaupun aku belom pergi interview, dah kena panggil ni pun aku angkat tangan syukur. alhamdullilah... 

ape lagi nak cerite yer....? aku nak g makan ni... entri ni just nak say my appreciation to besties jer...   aku berdoa pada Allah SWT yang Maha Pemurah memberikan rezeki dan peluang kepada kite meneruskan perjalanan dalam syarikat yang baru ini. Amin ~~~ 

mestilah yang perempuan tu makcik...
gambar lab highway...
madly miss that time..

banyak sangat ayat jiwang dah ni... before aku melalut dan membuatkan makcik menitiskan air mata perempuan die baek chow... daa!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Sertakan pandangan anda di sini...

Penulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.