Pengikut (Blogspot)

Rabu, 29 September 2010

penyesalan.

Heloooo semua,

Again, aku menulis lagi… Sebab aku nak mintak maaf sangat dengan kawan-lawan semua. Aku sedih sebab konvo aku tak amek gmbar dengan kawan-lawan yang banyak. Dari lubuk hati aku yang dalam ni, aku menangis sebenarnye konvokesyen aku berakhir dengan teruk. Tapi keadaan tak mengizinkan. Aku just nak nasihatkan korang, nanti ade anak jangan nak layan macam ape aku rase ok. Walaupun aku ikot jer ape yang diorang nak. Balik awal dan bla3. Diorang pernah fikir tak tu lah moment terakhir aku dengan kawan-kawan. Bile Boy sergah dalam talipon takde banyak gambar tadi. Hati aku dah mule sayu ni. Papai.





Penulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.