Pengikut (Blogspot)

Sabtu, 18 September 2010

berkasar pada blog, sorry

heloo semua, selamat malam... 

malam ni macam penat lah... tak tau kenape penat sangat... tadi takde buat ape pun, sekarang penat rase nak tido. macam malam beberape bulan yang lepas, aku sedang rase alangkah bagusnye kalau ade sumone yang bebetul memahami diri aku sekarang ni and willing to share everything in deep of my heart. 

udah lame seyh tak rase lonely macam ni. sesejak kerje ni macam perasaan tu hilang. now it's come back. go lah ~ whatever feeling meeling yang buat aku suck sekarang ni! bengang betollah! 

nyte semua yer.... maaf zahir batin. raya kan sebulan.. hehe



Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Sertakan pandangan anda di sini...

Penulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.