Pengikut (Blogspot)

Jumaat, 16 Julai 2010

tiga jam di opis

gune pc opis yang lambat nie jugak aku nak update...
dri kejauhan aku nmpak bos aku dok sebelah tobu dengkil dekat dalam bilik meeting

ape yang die cakap, aku pun tak paham...
asek cakap bhase ibunda die jer... sambil tangan naek-naek... ahahaha

tobu yang dok kat sebelah die dok dengan kusyuk dengar
smbil tangan bersimpuh kat ketu beliau...

macam besar je masalah kat projek sekolah Jalan Pell tuh...

aku kat meja nie yang dok menaip entri yang berbentuk kutukan ni apehal?
dah xde keje... dok melangok dr kol 9 tadi la...

smbil menaip nie aku rase mcam OTAI la plak...
type entri tyme bos tengah meeting...

mata aku lak dah jadi peka
macam ngah drive, tengok depan setiap 5 saat...
kang sekali die bangun...
aku cecepat capai mouse dan pangkah...

perut lapar, mata pedih....
apelah yang kena buat hari ni?






chow...

Penulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.