Pengikut (Blogspot)

Sabtu, 24 Julai 2010

aku yang berfikiran ape?

1. esok nak bangun lambat boleh?
2. bila mata ni nak tido, dah 56.3345 kali aku menguap
3. seb bek aku tak kena keje esok, tobu mandai-mandai suh aku keje. ape kes?
4. malam ni memang tak best langsung nak stalk facebook orang lain
5. aku yang bosan ke, korang yang bosan
6. terkagum tengok kak ngah rajin lipat kain.
7. maaf kakanda, aku tidak berdaya membantumu...
8. petang tadi mak membeli sebuah almari baru.
9. faizah juga mendapat kerusi makan baru. 
10. tapi si kecak yang beriya-riya nak try kerusi itu dulu.
11. lalu mendapat jelingan 'manja' oleh mak.
12. dengan tindakan agak bijak, si kecak melarikan diri keluar rumah.
13. selepas itu, mata aku pulak beralih pada abang thai yang memasang cermin
14. punyalah kuat ibarat tenaga hulk, pecah cermin lemari yang mak aku beli tadi
15. dan-dan kena lah wat ganti rugi, esok die hntar balik
16. malas betol aku hari ni
17. dekat site tadi, sekotak tile telah menghilangkan diri
18. ade jugak 2 kotak yang pecah hilang serpih
19. pagi-pagi lagi si ah chuang dah bising, paip bocor
20. sebab screw frame siling tuh, terkena paip tangki sikit
21. aku dok dua orang dengan farah je kat site
22. g petronas layan dutchlady perisa cekelat
23. makan lak cake orange with apricot and topping with almond. serius tak sedap!
24. perlu makan sebab lapar
25. sape nama kawan anang tu eh? asek nak kenakan orang jer... tpi cumel...
26. sudah! takkan aku jatuh hati kat orang jawa lak? kahkahkah
27. kenapa aku suka site? kenapa aku perlu kerja?
28. esok takde masker, dah habes....!
29. esok kena sorting kain
30. sekarang nak tido sebab dah tak larat
31. mr dacing memang dah tak suke aku!!!!! 
32. nyte semua
33. aku nak tido dah nie
34. bila aku berjaga nnt hari dah pagi kan?
35. hari baru menjelang la....
36. dah namanya hari ahad
37. hari utk balik rumah nenek dan kemas rumah.

Penulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.