Pengikut (Blogspot)

Sabtu, 3 April 2010

this entry is speacially for YANA, jiran depan!

yana ~ lihat lah kucing kesayanganmu ini....

die sudah merajuk selepas dimarahi oleh Cik Chinese yang duduk third floor

mana tak kena marah, memula orang tu lalu kat second floor, dia g kacau....

tak pe lagi dah kena halau...

bayangkanlah lepas tu dia g naek tingkat tiga tunggu chinese tuh....

bilik chinese tu atas bilik zah... chinese tu sanggup lalu jauh sampai ke toilet then naek tingkat 3
semata-mata tanak bertembung ngan dia....

yang dia lak, get ready tunggu kat tangga tingkat atas....

lepas tu kena halau lagi sekali...

bila orang amek die, die dah stat buat suara marah.... unggg~

dan.... cuba teka ape dia wat skang ~??

Cumel kan adik Gaga!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Sertakan pandangan anda di sini...

Penulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.