Pengikut (Blogspot)

Sabtu, 6 Mac 2010

kawan-kawan mastura

1. Adakah anda rasa anda HOT?
HOT tu bukan saye, die kawan saye yang masuk palapes... Baru-baru nie kepale die terhantuk beam kat    makmal... seb bek tak biul ~ boleh die siapkan psm smpai bes... ehehe


2. Upload wallpaper laptop yang sedang guna




Super weird!

3. Cerita pasal gambar
Jujur nie bukan gmbar dr wallpaper aku... tp nie gmba kucing mase makan kat cucur kat pulai sane... weird kan? huhu 
(gmba wallpaper xbleh nak tnjuk... hehehe)

4. Bila kali terakhir makan pizza?
bile eh? lost in memory la.... yang pasti, sejak masuk sem xpena makan lg... ade sape-sape nak belanje ke? huhu

5. Lagu terakhir yang anda dengar?
oh~ yang nie lagu dr blog prince shetaki ~ aizat ~ i go... 

6. Ape anda buat smbil menyelesaikan tag ini?
Pakai headphone yang takde bunyi langsung keluar dr lappy ini ~ ape kejadahnye mastura??? ahahaha

7. Selain dari nama sendiri, anda dipanggil ape?
a. oya (mase mtrik)
b. lecthumi (yep kumar punye keje)
c. Paripari Cumel (sape yang tak kenal aku dalam fb) and want to be called 
d. snow white (mintak sngat ke? huhu)

8. Tag lagi 8 orang 
a. Cik Waniey ~ selamat tidur
b. Paripari Cumel ~ ko pelikla... ade masalah ke?
c. Cik Yana ~ da siap da assignmentmu~!
d. Pakcik Sahak makmal ~ esok kite deal
e. Cik Fariza ~ hepinye die menjaga adik gaga brian yang gagah serta ah miaw~
f. Cik Midah ~ no comment
g. Ncik Yeppul ~ lame lak rase tak jumpe
i. Super K ~ mane kau menghilang ~ datang ler... recharge me.... da lame sangat ni... :P

9. Siapakah orang no1 pada anda?
Loh~ terang-terangan rumate da 4 tahun aku kenal.... ahahahaha

10. Katakan sesuatu pada orang no5
Fariza cha cha cha ~

11. No3 ada hubungan dengan siapa?
Menurut sumber sahih, die bersama lelaki bernama Hakim ~ huhuhu

12. Bagaimana pula dengan no4?
owh ~ aku xpena jumpe bini pkcik sahak.... ahahahahaha

13. Pesanan utk orang no6
Mida ~ kalau nak gmbar aku t aku copykan ok? tak ya la mtak kat ym :)

14. Kata-kata cinta utk orang no2
'zetty, awak jangan mendustai cinta kita' ungkap zed zaidi.... huhuhu tak sesuai~

15. Adakah orang yang ke7 dan ke8 ade persamaan?
ade.... kedua2nye lelaki.... No8 kacak ~ No7 hampeh... tp diorang nie antara kawan laki yang kenal aku la... ahaha

16. Berikan 5 yang anda tahu tentang orang yang menge-tag anda 
a. pendiam
b. tgah buat psm under hydro
c. sayang same gaga
d. hope to be vogue at tomorrow dinner ~ lady gaga
e. belum tidur lg kot skang??

* ade masalah xleh copy, kene la type...
yana assignment done~! 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Sertakan pandangan anda di sini...

Penulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.