Pengikut (Blogspot)

Isnin, 15 Mac 2010

saya sudah tua

uhuuu...
selamat hari jadi buat diri aku sendiri...

this year, aku memang ade byak wish ~
semoga dpat kerje senonoh, semoga aku dapat grad dengan baik, semoga aku nie bertambah beriman pada tuhan, semoga aku menjadi anak yang baik kepada mak ngan ayah, semoga aku jd ahli keluarga yang dpat membantu kesusahan family, semoga hablun minnan nas (hubungan dengan manusia, kawan-kawan) aku terpelihara dan dijaga rapi.... and last but not least, semoga aku dapat berjumpa dengan orang yang ditakdirkan utk aku... Insya-Allah..... ** wish nie kalau korang rse nak muntah, ade betulnye jugak, sebab aku pun pk, susah nak buat bnde nie...

nak cter sikit kat cnie....
tahun nie ade cter sedih ngan gmbira....

aku nak cer yang sedih dulu....
mcam mane nak mule eh??

senang cter la, the Paripari Cumel betol-betol wat aku sedih...
da la aku ni tak de bf... aku ni sume bnde pown nak cter ngan die...
perangai die dr sejak couple memang mcam nie, asyek nak menyakitkan ati aku jer...
ape lah dose aku? knape la die suke buat bnde yang terang-terangan aku tak suke... damn betul~
tak tau la korang penah jumpe dalam dunia nie ke tak?
kawan yang korang anggap best fren 4ever ~ wish beday korang awal ~ alasan ngantok, tak larat nak tggu....
aku bukan harap die jadi the first person yang wish aku ~ aku harapkan die wish mase hari jadi aku.....
mane ade doktor tulis surat beranak mase budak lagi satu jam nak klua... aiyooo aci ~ ade akeey ka??
yang jd aku bertambah kecik ati lg....
this is the third time ~ ko buat bnde yang same la kwan.... n the same reason...
previous years, aku memahami setulus hati, ko undergrad student, maybe ko penat... ade la excusenyer....
tp taun nie ko belum keje lagi, duduk rumah + bangun lambat... ape masalahnye utk xtand lg stegah jam... esok bukan ade kelas pun...
kadang-kadang bile mcam nie, die buat aku pk, adekah die rase aku kawan die??

ok la....
malas mau pikeyy panjang-panjang

thanks to Nakama dan Cik Shamimi.... celeb bday aku hari nie dengan sungguh-sungguh...
actually aku titoo awal sebab nak melayani kesedihan hati pasal budak sengal tu la...
anyway ~ suprise party korang memang berjaye....

sedap kek Cik Shamimi beli kan kan~~
tudung yang Cik Midah dan Cik Waniey beli nie aku akan pakai ~ wait n see yar....
Cik Fariza ~ bpe byak duit ko habes beli jajan-jajan aku?? touching lak ngan nakama sume.....

nak upload gmba ke???
nnt dulu la kowt~ sebab gmba mcam tak sesuwai nk publish dengan keseksian masing2...
anyway ~ nice suprise nakama :)
God Bless U all Key~

Your kindness is soft like Tiramisu... Thanks!

Penulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.