Pengikut (Blogspot)

Jumaat, 12 Februari 2010

mengumpul lemak di badan

duduk uma surang-surang memang buhsan...
sampai waktu skang nie iaitu 2.50 petang ni pun, aku tak mndie lagi...
yelah...
watpe nak bgun awal-awal...

pas wat lambaian mamai kat kak ngah pukul 9 pagi tadi, aku smbung tido ngan cik shepet yang masam...

dalam pukul 11 pagi aku bangun and terus bukak tenet~ emm pas2 internet lak takde line... sangkut-sangkut...

so, aku g la kemas dapo dulu...

then, aku tgok tb... cter ape ntah.. tapi aku layan jer...
da buhsan aku g bukak farmville + cafe world... tanam + masak la ape yang patut...

pastu sambung kemas dapur balik + buang smpah + bakar sate smalam + panaskan kuah kacangnye... mak la beli sate banyak-banyak pastu tak habes...

lunch sate.... kenyang sudah aku....

habes lunch aku sapu rumah ala-ala kadar pastu smbung lak tgok cter kat tb... ulang siaran konsert af5... mase nie puji mila melambung-lambung... kadang-kadang macam poyo lak aku tengok...

da buhsan, aku matikanla tb tu... idup wat nyakitkan ati jer... ahahaha
nie aku masuk bilik balik utk tulis blog yang merapu-rapu nie...
kne cakap ngan kmputer la kalo dok uma sorang2 nie...

igtkan pasnie aku nak g mandi + sejukkan air dalam peti....

inilah kehidupan aku seharian....

pena gak terfikir bgus juge saat nie aku buat assignment ke, ape ke yang berpekdah...
tapi xjalan la...
aku still malas nak buat pape...
dan lebih gemar melangok....
tapi cutikan sekali skala???
ehehehehhehe

Impian yang tak pernah tercapai!

chowz dulu nak g mndie nie...

Penulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.