Pengikut (Blogspot)

Khamis, 4 Februari 2010

mastura, bile mau discussion??

hello semua, 

kaloo da wifi nie dpat line, rase nak hntar 4 5 entry sekali gus sebab nak balas dendam + memang rase nak crite ketakotan + keberanian konon2 diri sendiri...

korang pena larikan diri dari mafia? ke orang jhat? ke musuh depan uma... mean ade kebencian di sini yang berlaku yer...

sem nie adelah sem yang bley kate sibuk la... ye lah~! final year...
mase nie la baru sibuk nak blaja, nak buat projek, rse nak bcinta, nak kmpul moment same rakan2 (semuanye rase nak buat skali gus)

tapi aku maintain... discussion still malas, orang suh bg idea aku ckap taktaoo...
bile crite hal artis gosip fahrin ngan linda, hamboi~~~ tau la plakz...

nak jadikan crite, ade satu subjek nie... Design RCII kenela design office block... yang ade grup member 4orang. kebetulan aku dpat ngan member kamcing @ nakama ~ fariza... memang melemak sungguh la kami...
keje da la selalu tak siap. lepas tu, tyme discussion main2. mane la ahli grup len tak meleleh jer tgok ktorang...

sekarang nie honestly, discussion yang aku paling takot nak g ialah discussion RC...
mane taknyer...
ade ke si R tu asal nmpak muke aku....(di mane2 lokasi)
mastura, bile mau discussion??

tensen x?? tensen kan??? kan??? kan???
asal aku nmpak die, berkali2 ayat yang same klua...

aduh!

semalam, aku dalam kete, die jalan kaki...
pdhal aku bley nyorok je...
tapi aku suh encik yeppul laju2 kua dr kwasan tersebut....
INSECURE je rase badan... seram sejuk + meremang bulu roma bile nmpak die... ahahahaha sian si R~

smpai skang aku kaloo nmpak muke die dr jao... aku memang tanak dekat...
fobia dengan ayat....
mastura, bile mau discussion??


Design jangan sampai runtuh!

Penulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.