Pengikut (Blogspot)

Ahad, 21 Februari 2010

CENGENG @ big girl don't cry

siape cengeng angkat tangan????
saye2~~!


wah~
ramainye gang aku....

meh cnie nak buat pengakuan khas yang eksklusif punye....
i am a cengeng gurl sebenarnyer...


selalu menangis atas sebab yang tak patot...
tapi aku rase patot ape kalau nanges sebab
ade orang tu taknak tuaikan tanaman fb aku smase internet aku mati?
tapi
itu bukan reason aku nanges sebenanyer...
aku rase orang tu mcam abaikan aku...
nangesla... ahahaha

memang agak immatured sikit...

nmpak je mcam tabah + tak kesah (memang selalunye mcam nie)
tapi at certain case
aku nie maseh wanita tulen....
ahahahaha
senang nak menumpahkan ayer mate aku..

bagi aku la menangis bukannye boleh selesaikan masalah pown
tapi dengan menangis
satu tense @ bende tak elok akan keluar dr badan melalui air mate garam ituh...
huhuhu
betol ke macam tu?
aku tak sure la, nie just psycho kat diri sndiri aje...

kalau salunye aku nanges dasat sangat ~ sampai idung aku da tak bley bernafas dipenuhi mukus...
nanges lak dalam keadaan baring pas2 kelam kelibut bangun ~ tak pasal mati sebab nanges nnt....
tapi mcam tu bahaye la... pena ade kes 10tahun lepas kan yang cucu mati bersame nenek. bile cucu die menanges teresak2... tak dpat bernafas... and finally gone juge... huk3... pity of him la...

bile da habes nanges malu sndiri sebab mate merah... pas2 tak tau mcam mane nak sorokkan
pergila mandi cepat2... ke basuh muke... 
yang paleng teruk aku buat ialah g wat incineration (bakar sampah) kat blakang umah... wat la konon2 mate merah sebab tgok bahang api.. ehehe (bijak tak beta?)

tu la die kisah kalau aku menanges... kehkehkeh

pastu aku ttbe teringat lagu fergie.... BIG GIRL DON'T CRY~~~
tak buleh eh?? 

And I'm gonna miss you like a child misses their blanket


But I've got to get a move on with my life

It's time to be a big girl now

And big girls don't cry

Don't cry

Don't cry


dont cry baby.. dont... :)

chowz~

Penulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.