Pengikut (Blogspot)

Jumaat, 12 Februari 2010

alamak~~! terkene la plak.....

aku teringin nak tulis macam orang len... mean yang segar + buat orang ketawe bile bace...
aku nie tau blog nie memang sikit peminat... tapi aku nak kepuasan dalam menulis...
mean.... kalo ade sesape bace blog aku nie... xde la die bace aku pye karya mcam hampeh...

nak tulis puisi... otak lak da beku...
lgpun aku tulis puisi sebab nak ekspress kan keadaan sedih + gembire ke...
skang nie mcam mud aku natural...
da malas nak sedih2 mcam bebudak... aku da tue da skang nie... tapi aku single lagi... (ape kene mengene?)

emmm... nak upload gamba pun... xde yang berkenan... sape la agaknye yang paling aku berkenan dalam idup nie??? (eh, ape lg kene mengene?)

sebenanye perut aku kenyang... melantak mcD tnpe sedekah kat orang len... soo aku tak bleh nak tidooo. cadang nak buat keje skula.... mcam nak jadi rajenla bile dok uma... tapi panas membahang sangat la uma nie... buat aku xde mud nak blaja.... so elok la kite g mandie sungai esok.... (wey, ape kene mngene???)

aish.... otak aku memang jarang nak fokus... tu la susa nak berjaye... skang nie ladang farmville pun tak berjaye... (ade kene mngene ke?)

ntahla....
xde kene mengeneeee.....
ahahahaha terkene....


Kata pada siapa???

Penulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.