Pengikut (Blogspot)

Ahad, 14 Februari 2010

Ade aku kesah??

sambil aku menunggu makanan aku masak dalam cafe world beberape minit akan datang, lebih baik aku menulis blog nie ha... xla tercanguk jer kat depan pc... 

nak tulis aktiviti harian mcam membosankan aje... yelah... takkan nak crite g makan, g psar malam, g beli baju... aargh~~~ aku sndiri buhsan nak tulis...

emm, masa zaman kanak-kanak dulu, bukan budak perempuan memang suke nampak girlish and organised party... lagi-lagi birthday... semua orang pasti excited.  






ha... amek gamba princess ramai-ramai aku bagi.... aku yang pakai baju biru kuning blakang mermaid nie... kaloo korang sume nak tau la... ngeh ngeh ngeh

tu la pendapat aku... tapi mase kecik, aku nie kategori lampi skit... aku tak tau ape maknenye beday sangat... kene sambut or tak....
lagipun family aku bukan senang sangat nak sambut bende2 macam nie...

seingat aku beday party aku pernah buat seumo hidup mase umo aku 5 tahun. tu la the first and the last setakat nie orang sambut beday aku.... sooo aku memang tak pena heran orang yang lupe birthday aku... its not a big deal... huhuhu

tapi kalau sumone spesel yang tak igt beday aku? aku marah tak? aku pown tak tau....
marah la kot.... sumone spesel pown aku tade... nie plak nak tau aku marah ke tak... mane la aku nak tau... ahahahaha

tapi aku pernah marah seseorang dengan gile-gile sebab bile aku wish birthday beliau, beliau tak reply pun wish aku... emm for me, die memang penting dalam hidup sampai sekarang... that's my Super K... 

at last skang nie.... before aku nak menidokan mate mendodoikan hati.....
aku bertye dalam hati.....

adekah jenis yang tak kesah tu, baik?

Penulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.