Pengikut (Blogspot)

Isnin, 19 Oktober 2009

Cinta Imaginasi

sementara aku tak buleh tidoo nie, aku nak share pasal criter korea...
tak tau la kawan-kawan suke tgok or tak... 

aku memang layan crite korea nie...
most faveret ialah cter sassy gurl, full house, coffee prince, princess hour, wonderful life, bla3... hehehehe cam banyak jep bunyinye aku tgok kan...

bagi aku yang salu tgok cter korea, aku ley wat rumusan la tntang imaginasi cinta pengarah die...

1. cinta 2 dunia. hero mestila seorang yang kaya dan senang. silap-silap hari bulan dpat kawen ngan anak raja lar.... heroin plak orang yang terlampau susah. kdang2 terpaksa mndekati hero sebab keadaan yang terdesak@terpaksa nak selamatkan family.

Perempuan Anak Penjual Patung. Lelaki ada Bisnes Kedai Kopi

2. heroin seorang watak periang. walaupun ade byak masalah, heroin tetap syum gmbira. yang paling xbley bla la kan, heroin mampu membuat hidup hero ceria. hero yang slama nie seorang yang serius gler mati, bler bdepan dengan heroin menjadi ceria dan sering gelak ketawa.... aish... tak paham aku~!

Perempuan Sweet yang boleh mengambil hati nenek mertua
3. hero dan heroin terpaksa berkahwin. yang nie memang byak terjadi... ade yang pasal nak cover malu la,perjanjian, tak sgaje ckap la, perjanjian keluarga dan ape-ape la lagi. so hero dan heroin akan terpakse kawen walaupun tak de perasaan cinta antara mereka.

Kahwin dengan Putera Raja Kerana Terpaksa. Apekah??


4. cinta 3 segi. ini memang pattern cter korea. memula hero dan 2nd hero akan merebut cinta 2nd heroin. tapi bila hero da suka kat heroin, 2nd hero pun suka kat heroin jugak... ni lg satu aku nak gelak sgt2. bile tyme nak dengan yang 2nd, berebut, yang heroin pun berebut... wahahahaha.

Siapakah yang ada dalam hati Moon Ryong sebenarnya?

5. lelaki korea mempunyai cinta agung (bak kata rumate). ni lagu satu la konsep cter korea. kaloo hero da ske kat heroin tuh, xde ape yang bley menghalang cinta itu dari mekar ke dalam hati, walaupun malu nak mgakui cinta, tapi sanggup berkorban dalam diam demi perempuan yang dicintai. mase nie hero ngan 2nd hero da stat gado, nak rebut heroin tuh.... walaupun hub hero dan heroin xbrape bek, salu bergadoo, tapi kaloo 2nd hero nak rampas heroin. hero akan bertindak~ wallah~!

Cinta Jung Sang hanya milik You Jin


sampai cnie je aku igt. malas nak type da... tata.

Penulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.