Pengikut (Blogspot)

Isnin, 28 September 2009

pakaian ade personaliti?

hello semua, 

baru-baru nie, pergi ke rumah terbuka rumah Cik Fariza, mase tu aku pegi naek star lrt. aku paling suke naek star, putra or bas. bagi aku public transport ni macam buku rujukan manusia. lagi banyak kite naek lagi banyak ragam kite boleh tengok dan secara tak langsung kite mesti fikir rencah kehidupan manusia. 

dalam lrt tu, aku duduk kat sebelah org yang botak, berjaket + seluar kulit, kasut ade besi...Ncik Botak goyang-goyang kepala smbil dengar ipod beliau... nak jadikan cerite, volume ipod yang dipasang oleh Ncik Botak tu mungkin dah maksimum dan akhirnye didengari oleh aku yang penyibuk ini!
first impression aku ialah org-org type nie ofkos akan dengar lagu-lagu rock org putih yang ganas manas, tak pown yang brutal-brutal, paling common pun denga la lagu ug kan?

Bukan kami jadi pilihan!


tapi sdang aku mengamati bunyi dr ipod die tuh~
aku dga, Ncik Botak sedang hayati lagu 'Siti Situ Sana Sini' wahahahaha~!!!!
memang aku rse bnde nie klaka tahap dewa...
tapi aku tahan gelak, niat nak simpan and tell the story to nakama and then ape lagi kamu gelak cm nak mampus...

Siti Nurhaliza jadi pilihan!

hari ni aku belajar yang pakaian seseorang tu tak totally melambangkan personaliti seseorang itu... sekian!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Sertakan pandangan anda di sini...

Penulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.