Pengikut (Blogspot)

Selasa, 18 Ogos 2009

hang out hujung mggu~

hujung mggu lepas, g hang out ngan nakama..
memule g pc fair, teman epul nak crik printer....
aku lak beli camera aku lar...
wah pabeh wet kat kamera xigt...


tapi skang nie zaman wabak h1n1...
so nak jalan tempat2 sesak cm2 ngan lupe pakai topeng yer...
bile nak beli topeng, sume stock kat taman u da habes....
emmm apoo aka den?
g lar mtak kat pk...
pk sngat lar kedeng kate org tuh...
da la byar wet yuran kesihatan mahal, then nak mtak topeng pun kne dga ceramah panjang2~ nak kene jangkit ke kat utm nie cik nurse oit???~
emmm da agak lame kne dga bebel + pesanan 'Jangan sebarkan bley mntak topeng kat pk' baru la dapat topeng tuh...
memang lumrah masyarakat ke? nak bebel b4 bagi? emm xpaham aku...


jumaat:
memula nak pakai topeng memang la malu....
ye la...
tapi sebab ade nakama 5 orang pakai, tak de malu ke ape...
rase stylo lak...
nak tmbah aksesori kat topeng tuh....
tringat zaman jerebu dolu... l
g stylooo topeng tu kan??? huhuhu


da bes melawat pc fair yang 'besar' la sgt, g sggah makan kat danga...
okey la makanan die...
balik bilik dalam kol 12malam...
standard la tuh....
sebab kan nak g pc fair g skali utk modified printer fariza....
kne la g esoknyer...


sabtu:
pas zhor da gerak g pc fair, cam rancangan esoknyer....
lebih kurang pas asar, klua dr pc fair...
makan kat blakang CS...
emm layan record gamba kawan2~
balik dr makan, snggah pesta konvo...
ape eh yang bes kat pesta konvo kali nie??
yang adoo, urang jual baju je byak...
pas2 ade jabatan metrodologi datang. wat road show... terang cmne care kerja mereka la... quite interesting....
layan band akustika pule lepas itu....
balik bilik pun lebih kurang kol 12...


emmm bile pk-pk balik, aku nie asyek maen-maen jep sem nie...
malas nak blaja, padahal test just around my corner...
wat tak tau jep...
kaloo result teruk...
pakai prinsip...
BERANI BUAT, BERANI LA TANGGUNG~


da penat bebel, nak selit gamba mane yang berkenan la...


Rasmi kamera baru Mastura





Protecting from H1N1





Think! ICBP comes before asphalt?


Penulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.