Pengikut (Blogspot)

Jumaat, 12 Jun 2009

lagu bersemangat

kadang2 hidup nie dilanda pelbagai masalah...
sebagai manusia kite xbley lari dr masalah dan kesilapan...
kegagalan barulah kejayaan...

kalo dalam mood yang xbek..
selalunye aku akan dga muzik...
kaloo da truk sangat mood gtu terus dengar ayat quran... ehehehehe

list kat bawah nie ade la lagu yang bley menaikkan semangat aku....
saje nk share ngan korang... huhuhu

1. gemuruh - faizal tahir

~memang semangat la bile denga lagu gemuruh nie... lagi2 mse ngah nak present kan...
waa meremang gak bulu roma bile mendengarnye....

2. revolusi - bunckface

~bg aku lagu nie, kadang2 menginsafkan jugee, wat aku berpk, ape revolusi yang patut aku wat utk jadi org berjaye + bahagie.... celamakz~

3. hanya di mercu - ayu oiam2

~ni plak lagu hanya mercu elok la di dengar kaloo korang ngah rse nak gve up... ade gak bley dipkkan... huhuhuhu

4. stay the same - joey mcintyre

~lgu nie la lagu bi pertama yang aku hafal mse kecik2 dolu.... mse drjah brape ntah kan... memang la kite kne stay the same kaloo ape2 pun jadi.... jgan le jadi lalang and cepat putus ase.... love na?

last but not least,

5. laskar pelangi - nidji

~yelah lagu nie kalo nak terang pun ngabehkan karen aku jep... lagu nie kan psal hidup dan impian... sgat suke la dga kaloo kadang2 kite lost, xtau ape yang kite nak dalam hidup nie... lagi pun xsume impian kite bley kite capai... ape yang penting ialah pengalaman dan usaha untuk capai impian tu... huhuhuhu

k la malas nak bebel2 lagi... kat opis tade keje...
saje je nak layan blog~
hope korang ley layan....
korang pun mst ade lagu feveret korang utk naekkan smagat kan....
smpai cnie dulu...
nntkan kisah aku len kali eh...
tata

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Sertakan pandangan anda di sini...

Penulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.